Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ocak 2018 - 16:58 Yorum: 0

ARGEM öğrencileri Kız Kulesi’ni gezdi

Arnavutköy Belediyesi, Gençlik ve Eğitim Merkezi öğrencileri için karne öncesi Kız Kulesi gezisi düzenledi.

ARGEM öğrencileri Kız Kulesi’ni gezdi

Arnavutköy Belediyesi, Gençlik ve Eğitim Merkezi öğrencileri için karne öncesi Kız Kulesi gezisi düzenledi.

Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçe gençliğine hizmet için faaliyete geçirilen Arnavutköy Gençlik ve Eğitim Merkezleri, birçok öğrencinin başarıya ulaştığı bir kurum oldu. Yılların birikimiyle eğitime yaptığı katkılarla bir marka haline gelen ARGEM, verdiği ücretsiz kurslarla binlerce öğrencinin eğitim yuvası haline geldi. 12'nci sınıf ve mezun statüsündeki öğrencilere verilen üniversite hazırlık eğitimlerinde gençler, alanında uzman eğitmenlerle sayısal, sözel ve eşit ağırlık bölümlerinde üniversiteye hazırlanıyor. Hazırlık sürecinde danışman eğitmenler, öğrencilerin yanı sıra velilerle de sürekli irtibat halinde olup, gençlerin durumu hakkında onlarla bilgi alışverişinde bulunuyor. Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde üniversiteye hazırlık eğitimi alan gençler, danışman eğitmenlerinin kendilerine sunduğu rehberlik hizmetinden de faydalanıyor. Ayrıca deneme sınavları, birebir rehberlik-danışmanlık hizmeti, motivasyon seminerleri, üniversite gezileri, eğitim kampları hizmetleri de veriliyor.

Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi, üniversite hazırlık kurslarının yanı sıra öğrencileri sosyal etkinlikler kapsamında il içi ve il dışı gezilere de götürüyor. Yarı dönem üniversite hazırlık kampına girecek öğrenciler, kamp öncesi Kız Kulesi'ni gezerek stres attı. Üniversite hazırlık öğrencisi Nurgül Sarıgöz, "Arnavutköy Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde üniversiteye hazırlanıyoruz. Yoğun bir tempoda geçiyor çalışmalarımız. Yoğun ders çalışma tempomuz arasında Gençlik ve Eğitim Merkezi hocalarımız sosyal etkinlikler düzenleyerek bizlerin motivasyonunu artırıyor. Bu imkanı bizleri sağlayan önce belediye başkanımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber