Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Aralık 2014 - 17:13 Yorum: 0

Arguvan ilçesinin sorunları masaya yatırıldı

Arguvan ilçesinde yol, imar planları park ve bahçeler gibi konular ele alındı.  

Arguvan ilçesinin sorunları masaya yatırıldı

MALATYA - Arguvan ilçesinde yol, imar planları park ve bahçeler gibi konular ele alındı.  

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar ile bazı daire başkanları, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Arguvan Belediyesi Toplantı Salonu'nda biraraya gelen yöneticiler, belediye yetkilileriyle ilçenin sorunları ve yapılması planlanan yatırımları görüştü.  

Arguvan’da ilçe merkezi ve mahallelerde yol ve asfalt konusu gündeme getirildiği toplantıda, imar planlamaları, park ve bahçeler, mezarlıkların durumu, çevre düzeni ve aydınlatmalar, artıma tesisleri, Hakverdi ve Yoncalı mahallelerinin yer değişikliği, meydan çalışmaları, mahallelerin yerleşik planlarının yaptırılması konuları da masaya yatırıldı. 

Kızıldaş, burada yaptığı konuşmada, toplantının önemine işaret ederek, "Sizlerin buraya gelerek sorunları dinlemeniz ve yerinde görmeniz son derece önemlidir. Bu toplantıların ilçemize katkısı ve faydası olacaktır. Gündeme getirilen sorunların bir an önce çözüme kavuşması ümit ediyoruz” dedi.

Toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Erol Yiğit, Fen İşleri Daire Başkanı Abuzer Kocaman, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Memiş Avunduk, Yol ve Asfalt Daire Başkanı Mehmet Mert ve ilgili şube müdürleri katıldı.

Toplantının ardından yetkililer, ilçe merkezi ve bazı noktalarda incelemelerde bulundu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber