Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Mart 2015 - 10:18 Yorum: 0

Arguvan Kaymakamı Yosunkaya, yaşlı çifte sahip çıktı

MALATYA (AA) - Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Çavuş Mahallesi'nde yaşayan yaşlı çifte sahip çıktı. Yosunkaya, mahalle ziyaretleri kapsamında Çavuş Mahallesi'ne giderek, Hüseyin ve...

Arguvan Kaymakamı Yosunkaya, yaşlı çifte sahip çıktı

MALATYA (AA) - Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Çavuş Mahallesi'nde yaşayan yaşlı çifte sahip çıktı. 

Yosunkaya, mahalle ziyaretleri kapsamında Çavuş Mahallesi'ne giderek, Hüseyin ve Sultan Genç çiftini evlerinde ziyaret etti. 

Karşısında Kaymakamı görünce duygulanan Sultan Genç, eşinin rahatsızlığı dolayısıyla yatağa mahkum olduğunu ve ayağa kalkamadığını belirtti. Zor şartlarda yaşadıklarını dile getiren Genç, evlerine tadilat yapılması gerektiğini, kapı ve pencerelerinin sorunlu olduğunu anlatarak, Yosunkaya'dan yardım istedi. 

Genç'in istediklerini tek tek not alan Yosunkaya, yaşlı çifte yardım edeceklerini ve bizzat işin takipçisi olacağını kaydetti. Yosunkaya, "Herkes bir gün yaşlanacak. Bunun için bu insanlara sahip çıkmak herkesin borcudur. Onlar hazinemizdir. Devlet imkanları dahilinde her zaman vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermeye, onlara yardımcı olmaya çalışacağım" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber