Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 12 Mart 2015 - 13:37 Yorum: 0

Arguvan Kaymakamı Yosunkaya'dan engelli Aslan'a ziyaret

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, engelli Ali Rıza Aslan'ı evinde ziyaret etti

Arguvan Kaymakamı Yosunkaya'dan engelli Aslan'a ziyaret

Yosunkaya, beraberinde  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şengül Uşen'le Akören Mahallesi'nde yaşayan Ali Rıza Aslan'ın evine gitti. 

Engellilerin ve yaşlıların her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirten Yosunkaya, bu tür ziyaretlerine devam edeceğini ifade ederek, "Sadece Engelliler Haftası değil,  yılın her günü bizlerin gönlümüzde olduğunuzu bilin" dedi. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın çalışmaları kapsamında engelli vatandaşlara büyük katkılar sağlandığını dile getiren Yosunkaya, "Kaymakamlığımız sizlerin daha rahat ortamda, hayatınızı daha kolaylaştırıcı şekilde devam etmesi için çalışmaları devam edecektir" diye konuştu.  

Ali Rıza Aslan da bir rahatsızlıktan dolayı 2 bacağını da kaybettiğini anlattı. Zor durumda olduğunu kaydeden Aslan, "Evim çok harebe. Oturacak ve yatacak yerim yok. Evimin tavanı akıyor. Allah rızası için sizden başımı koyacak, yatacağım bir göz  ev istiyorum" dedi.

Aslan'ın sözleri üzerine Kaymakam Yosunkaya, mahalle muhtarı Ekrem Aslan'a Ali Rıza Aslan'ın evinin bahçesine bir yer hazırlanması ve konteyner ev yerleştirilmesi talimatını verdi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber