Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 10:33 Yorum: 0

Arguvan Milli Eğitim Komisyonu Toplantısı

MALATYA (AA) - Arguvan Milli Eğitim Komisyonu Toplantısı yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, müdür Özmen Düz başkanlığında yapılan toplantıda, öğrenci başarısını etkileyen...

Arguvan Milli Eğitim Komisyonu Toplantısı

MALATYA (AA) - Arguvan Milli Eğitim Komisyonu Toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, müdür Özmen Düz başkanlığında yapılan toplantıda, öğrenci başarısını etkileyen faktörler ve alınacak tedbirler ile öğrencilerin okullarına aidiyet duygusunu geliştirmeye yönelik çalışmaların yapılması gibi konular ele alındı. 

Düz, yaptığı konuşmada, okullarda öğrencilerin başarısı için destekleme ve yetiştirme kurslarının açıldığını söyledi.

Öğretmenlerin, mutlaka ders kitabı ile çalışma kitaplarındaki tüm etkinlikleri birlikte işlemesi gerektiğini belirterek, öğrencilere yönelik sportif ve kültürel faaliyetlerin daha çok yaygınlaştırılması, öğrencilere öz güven duygusunun kazandırılması amacıyla çalışmalara devam edilmesi gerektiğini kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber