Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Haziran 2015 - 03:19 Yorum: 0

Arguvan'da yangın korku dolu anlar yaşattı

Arguvan İlçe Merkezinde Tepebağ Mahallesinde henüz sebebi belli olmayan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Arguvan'da yangın korku dolu anlar yaşattı

MALATYA/ARGUVAN - Arguvan İlçe Merkezinde Tepebağ Mahallesinde henüz sebebi belli olmayan yangın korku dolu anlar yaşattı.

İki binayı birbirine bağlayan samanlık tarafından çıktığı iddia edilen yangının, iki binaya birden sıçradığı belirtildi. 4 evin bulunduğu iki ayrı binada, kısa sürede çatıyı tutuşturan alevleri, gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi.

Arguvan’da 3 ayrı noktada Ermişli ve Kızık da çıkan yangın nedeniyle İtfaiye ekipleri olaya gecikmeli olarak gelebildi. Arguvan Belediyesi ekipleri ile olaya hemen müdahale etmesi olası bir faciayı önledi.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, 1 Büyükbaş hayvan yandı, evler ise kullanılamaz hale geldi.

Görgü tanıkları alevlerin binanın çatısının tamamen sardığını, ara ara yükseldiğini belirttiler. Yangında birbirlerini tanıyan tanımayan herkes dayanışma ruhuyla hareket ederek, Arguvan’da birlik ve beraberliğin bir kez daha ön planda olduğunu göstermiş oldular.

Olay, yerine başka bir yangından gelen Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise yangında evleri yanan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında Arguvan Belediyesi olarak yanlarında olacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber