Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Arhavi'de 770 öğrenciye giysi yardımı yapıldı

ARTVİN (AA) - Arhavi Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleriyle 770 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.İlçedeki bir mağazanın bağışladığı yardımların öğrencileri...

Arhavi'de 770 öğrenciye giysi yardımı yapıldı

ARTVİN (AA) - Arhavi Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişimleriyle 770 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

İlçedeki bir mağazanın bağışladığı yardımların öğrencileri teslimi için Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokulu ve Ortaokulunda program düzenlendi. Programa, Kaymakam Muhammet Önder, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Başkan Yardımcıları Tahsin Kurdoğlu ve Nail Köseoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yılmaz, Okul Müdürü Mehmet Okur, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanı Hekimoğlu, yardımda bulunan şirketin sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini belirterek, yardımların okullarda yardıma muhtaç 770 öğrenciye ulaştırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber