Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Ağustos 2022 - 00:48 Yorum: 0

Arif Ufuk Kahraman: “Duran toplardan 2 gol yememiz takımın konsantrasyonunu dağıttı”

Altınordu Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman, Gençlerbirliği maçının ardından, "Duran toplardan 2 gol yememiz takımın konsantrasyonunu dağıttı. İkinci...

Arif Ufuk Kahraman: “Duran toplardan 2 gol yememiz takımın konsantrasyonunu dağıttı”

Altınordu Teknik Direktörü Arif Ufuk Kahraman, Gençlerbirliği maçının ardından, "Duran toplardan 2 gol yememiz takımın konsantrasyonunu dağıttı. İkinci yarı biraz daha ikinci bölge ve birinci bölgede geçiş oyununa dönmeye çalıştık" dedi.

TFF 1. Lig'in ilk haftasında Altınordu, deplasmanda Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Arif Ufuk Kahraman şunları dedi:

"Futbolseverlere keyifli bir futbol izlettirdiğimizi düşünüyorum. Aslında planlanmış 3 gol kazandık bunun yanı sıra bir taç ve bir kornerden iki tane duran toptan, konsantrenin dağıldığı anda 2 gol yedik. Bir de penaltıdan gol yedik. Gençlerbirliği'ni iyi tanıyoruz. Geçiş oyununu oynayan iyi bir takım. Biz de çalışmalarımızı hem kampta hem de son haftada bu yönde yaptık. Gençlerbirliği takımını çok iyi analiz ettiğimi düşünüyorum. Duran toplardan 2 gol yememiz takımın konsantrasyonunu dağıttı. İkinci yarı biraz daha ikinci bölge ve birinci bölgede geçiş oyununa dönmeye çalıştık. Pozisyonlar da bulduk. Gol atabilirdik. 3-3 bitti ligin ilk maçları her zaman zordur. Bundan sonraki dönemlerde Gençlerbirliği takımına başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber