Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Siyaset 23 Temmuz 2014 - 18:10 Yorum: 0

Arınç Fatih Erbakan'ı kabul etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve vakıf yöneticilerini kabul etti.

Arınç Fatih Erbakan'ı kabul etti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve vakıf yöneticilerini kabul etti.

Arınç, Başbakanlık Merkez Bina'daki kabulde, Erbakan Vakfı yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin hayırlı olmasını diledi.

Arınç, Necmettin Erbakan'ın evlatları ve yol arkadaşları vasıtası ile bir zaman evvela bir vakıf kurulduğuna işaret ederek, Erbakan'ın emanetini ileri taşımak adına hayırlı bir iş yapıldığını belirtti.

Vakfı kendisinin daha evvela ziyaret ettiğini hatırlatan Arınç, Vakıf yöneticilerinin de iade-i ziyarette bulunduğunu kaydetti.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan da herşeyden önce İslam aleminin Kadir Gecesi'ni ve ramazan ayını kutlayarak, Ramazan Bayramı'nın İslam aleminde yaşanan sıkıntıların son bulunduğu bir bayram olması dileğinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın, babası Necmettin Erbakan'ın çalışma arkadaşlığını yapmış bir kimse şekilde güzel bir vefa ve nezaket örneği göstererek Vakfı ziyaret ettiğini hatırlatan Erbakan, kendilerinin de iade-i ziyarette bulunmak istediklerini söyledi.

Erbakan, ziyaretin, Kadir Gecesi'ne gelmesinin da anlamlı olduğunu belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber