Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 15:33 Yorum: 0

Arının soktuğu adam hastanelik oldu

Konya'nın Kulu ilçesinde evinin kalorifer tesisatını kontrol ettiği sırada arının ensesinden soktuğu bir kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına...

Arının soktuğu adam hastanelik oldu

Konya'nın Kulu ilçesinde evinin kalorifer tesisatını kontrol ettiği sırada arının ensesinden soktuğu bir kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Celep Mahallesi'nde ikamet eden A.D. (56), havaların soğuması üzerine kalorifer tesisatını bakımdan geçirdiği sırada ensesinde acı hissetti. Gömleğini çıkardığında yere düşen arının kendisini soktuğunu anlayan A.D., kendisini kötü hissetmeye başlayınca yakınlarından yardım istedi. Durumunun ağırlaşması üzerine yakınları tarafından Tavşançalı Mahallesi'ndeki sağlık ocağına götürülen A.D., yapılan ilk müdahalenin ardından Kulu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada da tansiyonu düşen A.D.'ye panzehir verildikten sonra müşahede altına alındı.

Doktorlar son günlerde özellikle eşek arısı sokma vakalarında artış olduğunu söyleyerek, bu gibi durumlarda çoğu insanların arı sokmalarına alerjilerinin bulunduğu ve bu tip olaylarda hemen sağlık kuruluşlarına müracaat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber