Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 15:53 Yorum: 0

ARİNKOM TTO’dan "3001:Başlangıç AR-GE Projeleri Destekleme Programı Tanıtım Toplantısı"

Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) tarafından düzenlenen "3001:Başlangıç Ar-Ge Projeleri...

ARİNKOM TTO’dan '3001:Başlangıç AR-GE Projeleri Destekleme Programı Tanıtım Toplantısı'

Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) tarafından düzenlenen "3001:Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Tanıtım Toplantısı" Kongre Merkezi Mavi Salon'da gerçekleştirildi.

Toplantıda, ARİNKOM TTO Proje Koordinatörü Olcay Sevik, programa doktora unvanına sahip ve daha önce Ar-Ge programlarında yürütücü olarak destek almamış kişilerin, yürütücü olarak başvuru yapabileceğini söyledi. Programa kamu sektöründen dört yıllık lisans mezunu kişilerin de başvurabileceğini belirten Sevik, Ar-Ge başvuruları arasında sürekli program olarak değerlendirildiği için yılın her ayında başvuru yapılabileceğini ifade etti. 3001: Başlangıç Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında başvurulan her 100 projeden 34'ünün kabul edildiğini söyleyen Olcay Sevik, son olarak programa başvurulurken dikkat edilmesi gereken unsurlar hakkında bilgilendirmede bulunarak sözlerini noktaladı.

Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber