Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Şubat 2017 - 14:28 Yorum: 0

Arıtma havuzuna düşen işçi hayatını kaybetti

Tekirdağ Ergene'de, bir tekstil fabrikasının arıtma havuzuna düşen işçi hayatını kaybetti.

Arıtma havuzuna düşen işçi hayatını kaybetti

Tekirdağ Ergene'de, bir tekstil fabrikasının arıtma havuzuna düşen işçi hayatını kaybetti.

Olay Ergene ilçesi sınırları içerisinde yer alan Velimeşe'de faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Bünyamin Keskin'in fabrikanın arka bahçesinde yer alan arıtma havuzuna düştüğünü gören mesai arkadaşları itfaiye ve sağlık ekipleri ile jandarma ekiplerine haber vererek yardım istedi.

İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri 1 saati aşkın süren çalışmaların ardından fabrika işçisinin bedenine ulaşarak havuzdan çıkardı. Jandarma ekiplerinin olayın meydana geldiği fabrika bahçesi ile arıtma havuzunda yaptığı incelemenin ardından Keskin'in cesedi Çorlu Devlet Hastanesi Morguna oradan da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber