Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 16:18 Yorum: 0

Arıtmalarda çalışmalar son hız

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Altınoluk İlave Atıksu Arıtma Tesisi ve Narlı ile Havran Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesislerinin inşaatı son...

Arıtmalarda çalışmalar son hız

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Altınoluk İlave Atıksu Arıtma Tesisi ve Narlı ile Havran Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesislerinin inşaatı son hızla devam ediyor.

Mayıs ayı içerisinde temeli atılan Altınoluk ilave atık su arıtma tesisi ile Altınoluk'ta arıtmanın kapasitesi 80 binden 120 bine çıkarılacak. Bununla beraber Narlı'da temeli atılan 40 bin kişilik Narlı Atık su Arıtma Tesisinde de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Narlı'da devam eden çalışmalarda ayrıca 3 bin 500 metrelik kanalizasyon hattının inşaatı gerçekleştirildi.

Havran İlçesi Kanalizasyon Şebekesi ve Atık su Arıtma Tesisi İnşaatı kapsamında yaklaşık 40 km kanalizasyon şebeke hattı, 1 adet terfi merkezi ve 6 km terfi hattı yapılacak. Büyükdere'de bulunan 5 bin kişi kapasiteli mevcut arıtma tesisi ile birlikte toplam kapasite 30 bin kişi olacak. Havran'da yaklaşık 5 kilometrelik kanalizasyon hattının çekimi tamamlanırken, çalışmalar aralıksız devam etmekte.

Arıtmalarda çalışmalar son hız

Arıtmalarda çalışmalar son hız

Arıtmalarda çalışmalar son hız

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber