Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 17 Eylül 2016 - 12:03 Yorum: 0

Arkadaşını kafasından vuran kişi tutuklandı

Zonguldak Göbü Sahili'nde faaliyet gösteren bir gazinonun önünde arkadaşı Cemal Erdemir'i kafasından vuran ve olaydan 2 gün sonra teslim olan İsmail D.,...

Arkadaşını kafasından vuran kişi tutuklandı

Zonguldak Göbü Sahili'nde faaliyet gösteren bir gazinonun önünde arkadaşı Cemal Erdemir'i kafasından vuran ve olaydan 2 gün sonra teslim olan İsmail D., Jandarmadaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zonguldak Göbü Sahili'nde faaliyet gösteren gazinonun önünde arkadaşı Cemal Erdemir'i kafasından vurarak olay yerinden kaçan İsmail D., dün teslim oldu. Olayı gerçekleştirdikten sonra firar eden ve önceki akşam Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olan İsmail D., sağlık kontrolünden geçirilerek Jandarma ekiplerine teslim edilmişti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye getirilen İsmail D. nöbetçi mahkemece tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Olay, 12 Eylül günü geç saatlerde Göbü Sahili'nde bir gazinonun bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre; arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için gazinoya giden İsmail D., isimli şahıs aldığı alkolün etkisiyle elindeki silahla yaşadığı bir olayı arkadaşlarına uygulamalı olarak anlatmaya başladı. Elindeki silahla "Adamın kafasına silahı böyle dayadım" diyen İsmail D., yanına oturan arkadaşı Cemal Erdemir.'in ensesine ruhsatsız tabancayı dayadı. Sarhoş olan İsmail D.'nin elinin tetiğe değmesi sonucu silah ateş aldı ve Cemal Erdemir, ensesinden vuruldu. Ağır yaralı olarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cemal Erdemir, 2 gün sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber