Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Şubat 2022 - 13:11 Yorum: 0

Arkadaşını öldürmüştü, 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi

Kocaeli'de beraber alkol aldığı arkadaşını öldüren sanığın 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi.

Arkadaşını öldürmüştü, 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi

Kocaeli'de beraber alkol aldığı arkadaşını öldüren sanığın 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi.

Olay, 20 Haziran 2021 tarihinde Kocaeli'nin Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Nasuh Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, birlikte alkol alan yabancı uyruklu şahıslar Hasan Arafa (26) ve arkadaşı Maher A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından şahıslar bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Saldırı neticesinde Hasan Arafa yaralanırken, Maher A. ise olay yerinden kaçtı. Arafa, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise olaya karıştığı tespit edilen Maher A., Zekeriye N. ve Velid A.'yı gözaltına aldı. İfadeleri alınan 3 şahıs, adliyeye sevk edildi. Adliyedeki işlemlerinin ardından 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

12 yıldan 18 yıla kadar hapis istemi

"Kasten öldürme" suçundan yargılanan 3 sanık, Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesinde tekrar hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanık Maher A., tutuksuz sanık Zekeriye N., Velid A. ve taraf avukatları katıldı. Tahliyesini isteyen Maher A., "Kardeşim ve babam vefat etti. Annem hasta, çocuklarımın bana ihtiyacı var" dedi.

Cumhuriyet savcısı mütalaasında; Maher A.'nın haksız tahrik altında suçu işlediğine kanaat getirerek 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını, Zekeriye N. ve Velid A.'nın ise beraatini istedi. Mahkeme heyeti, Maher A.'nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber