Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kızın annesini tüfekle yaralamıştı

Çorum'da arkadaşlık teklifini reddeden kızın annesini tüfekle yaraladığı iddiasıyla aranan lise öğrencisi, babası tarafından polise teslim edildi

Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kızın annesini tüfekle yaralamıştı

ÇORUM (AA) - Çorum'da arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kızın annesini tüfekle yaraladığı iddiasıyla aranan lise öğrencisi, babası tarafından polise teslim edildi.

Arkadaşlık teklifini reddeden Z.K'nın (16) dün Buharaevler Mahallesi'ndeki evine giderek kızın annesi Suzan K'yı (37) tüfekle başından yaraladıktan sonra kaçan Satılmış Ş. (20), babası tarafından emniyete götürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki ilk ifadesinde olayı planlayarak gerçekleştirmediğini ileri sürdü.

Emniyette yaklaşık 4 saat ifade veren şüpheli, bir arkadaşının sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafını gördüğü Z.K'ya aşık olduğunu belirtti. Z.K'nın da kendisini sosyal paylaşım sitesindeki adresinden arkadaş olarak eklediğini ve bir süre bu site üzerinden mesaj yoluyla konuşmaya başladıklarını öne süren zanlı, "Belirli bir süre bu site üzerinden sohbet ettikten sonra 7 defa yüz yüze görüştük ancak daha sonra aramızda tartışmalar başladı. Annesi ve babasına benim kendisini rahatsız ettiğimi söylemiş. Bunun üzerine belirli bir süre görüşmedik" ifadesinde bulundu.

Yaklaşık 20 gün önce annesi ve babasıyla konuşmak için Z.K'nın evine gittiğini iddia eden Satılmış Ş, burada Z.K'nın babasıyla tartışmalarının ardından ailenin kendisinden şikayetçi olduğunu ve bu konuda polis tarafından ifadesinin alındığını belirterek, olayı ormanlık alanda bulduğu bir tüfekle gerçekleştirdiğini savundu.

Zanlının ifadesinde olay gününe ilişkin, "Tüfekle Z.K'nın oturduğu evin kapısını kırarak içeri girdim. Önce tüfeği kendime doğrulttum, tetiğe dokundum ancak tüfek ateş almadı. Daha sonra hedef gözetmeden tekrar sıktığımda tüfekten çıkan saçmalar Suzan K'nın başına isabet etti. Kadın yere düşünce tekrar kendime ateş ettim ancak yine tüfek ateş almayınca olay yerinden kaçtım" dediği öğrenildi.

Şüpheli, ifadesinin alınmasının ardından "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan adliyeye sevk edildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber