Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 30 Nisan 2019 - 19:48 Yorum: 0

Arkeolojik su altı çalışmalarına ödül

Düzce Üniversitesi'nin Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte Batı Karadeniz kıyılarında gerçekleştirdiği arkeolojik su altı çalışmaları, "ICOCEM...

Arkeolojik su altı çalışmalarına ödül

Düzce Üniversitesi'nin Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte Batı Karadeniz kıyılarında gerçekleştirdiği arkeolojik su altı çalışmaları, "ICOCEM 2019. 4th International Conference on Civil Environmental Geology and Mining Engineering" başlıklı konferansta en başarılı sunum ve yayın ödülüne layık görüldü.

2016 yılında Düzce Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Okan tarafından Batı Karadeniz kıyılarında gerçekleştirilen arkeolojik su altı araştırmalarında; Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammet Duman ve Arş. Gör. Tarık İlhan tarafından gerçekleştirilen jeofizik çalışmalardan elde edilen veriler, Trabzon'da dördüncüsü düzenlenen "ICOCEM 2019. 4th International Conference on Civil Environmental Geology and Mining Engineering" başlıklı konferansta, 256 sunum içerisinde en başarılı sunum ve yayın ödülüne layık görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber