Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Aralık 2017 - 11:53 Yorum: 0

Arma projesinde örnek işbirliği

Gaziemir'de devam eden "Arma" projesi, site içinde rezidans konseptiyle dikkatleri çekerken, proje gerek konumu gerekse de sosyal donatılarıyla ilçeye ayrı...

Arma projesinde örnek işbirliği

Gaziemir'de devam eden "Arma" projesi, site içinde rezidans konseptiyle dikkatleri çekerken, proje gerek konumu gerekse de sosyal donatılarıyla ilçeye ayrı bir hareket katacak.

Ak-Ege A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Divrik ve Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu'nun imzasını taşıyan Arma projesinde, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire tiplerinden oluşan toplam 143 bağımsız bölüm bulunuyor. İnşaata 11 ay önce başladıklarını ve büyük oranda tamamladıklarını söyleyen Hüseyin Divrik ve Yunus Yunusoğlu, profesyonel ve teknik becerisi yüksek bir ekiple çalışmanın da avantajına sahip olduklarını belirtti.

Projenin gerek konumu gerekse de sosyal donatılarıyla modern ve konforlu bir yaşamın anahtarını sunduğunu söyleyen Yunusoğlu, "Uluslararası standartlardaki inşaat tecrübemizle Narlıdere, Balçova, Sahilevleri, Güzelbahçe ve Çeşme gibi İzmir'in batı yakasındaki projeleriyle sektördeki çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gaziemir bölgesindeki benzerlerinden ayrılan Arma, toplam 40 bin metrekare alan üzerinde kuruldu. Büyük bölümü tamamlanan projede 20 yıllık dostum Hüseyin Divrik ile birlikte Gaziemir'e örnek bir proje kazandırmak için çalıştık. Bundan sonra da Çeşme bölgesinde yine üstün nitelikli konut anlayışına uygun 400 konutluk özel bir proje için beraber çalışmalarımıza başladık. Arma'da satışlarımız yüzde 65 seviyesini geçti. 31 Aralık tarihine kadar % 18 KDV avantajı sunan özel bir kampanyayı da müşterilerimize sunduk. Ağırlıklı olarak bölgeden talepler aldık. Bunun yanı sıra İstanbul, Ankara ve Ege bölgesindeki diğer illere de satışlar gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz genellikle oturmak için projeyi tercih ediyor. 2018 Mart ayı sonunda anahtar teslimini gerçekleştireceğiz" dedi.

Geniş sosyal donatılar

Konut satın alanların konforu için tüm ayrıntıları düşündüklerini kaydeden Hüseyin Divrik, "Teknolojik altyapı donanımına sahip proje konsepte özel peyzaj alanları içinde, yemyeşil bir peyzaj düzenlemesi içinde açık- kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sinema, hobi ve toplantı salonları, veranda, sauna, fin hamamı, pool bar, çocuklar için mini club kreş seçenekleri bulunuyor. 10 bin metrekarelik kapalı otopark alanında her daireye 2 araçlık otopark ve oto yıkama ünitesi bulunuyor. Ayrıca misafirler için ayrı otopark alanı da oluşturduk. Projede birinci sınıf malzeme kalitesi ve işçilik kullandık. Bağımsız bölümlerde tüm mutfak ankastre cihazları eksiksiz olarak alıcıya teslim ediyoruz" diye konuştu.

Profesyonel site yönetiminin konutlara değer kattığını da vurgulayan Divrik, şöyle devam etti: "Konut sahiplerinin tüm sorunlarına kalıcı ve etkin çözümler sunmak için profesyonel site yönetimi önemli verdiğimiz bir konu. Site yönetimini 2 yıl süresince biz üstleniyoruz. Daha sonra bu konuda profesyonel hizmet veren bir ekip yönetime devam edecek ve site aidatlarını minimum seviyede tutup maksimum fayda sağlayacaktır"

Konumuyla dikkat çekiyor

Arma İzmir'in en hızla gelişen bölgelerinden biri olan Gaziemir'deki konumuyla da dikkat çekiyor. Otoban girişine çok yakın bir konumda olan Arma, şehir merkezine 12 km, İzmir fuarına 5 kilometre, havaalanına 6 kilometre, Optimum AVM'nin karşısında, eğitim kurumları ve ESBAŞ'ın da yanıbaşında. İzban durağına ise yürüyüş mesafesinde.

Arma projesinde örnek işbirliği

Arma projesinde örnek işbirliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber