Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Eylül 2019 - 15:38 Yorum: 0

Arnavutköy’de ailesini vahşice katleden şahıs adliyeye sevk edildi

İstanbul Arnavutköy'de öz annesi, üvey babası ve biri henüz 9 yaşındaki 2 kardeşini vahşice öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

Arnavutköy’de  ailesini vahşice katleden şahıs adliyeye sevk edildi

İstanbul Arnavutköy'de öz annesi, üvey babası ve biri henüz 9 yaşındaki 2 kardeşini vahşice öldüren zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının emniyetteki ifadesi kan dondururken, şahsın cinayetten önceki ve sonraki görüntüleri kameraya yansıdı.

Olay, Arnavutköy Anadolu Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesinde, 19 Eylül Perşembe günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Arnavutköy'de özel bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan Veysel A. (23), saat 13.00 sıralarında annesi, üvey babası ve biri 9 yaşında iki kardeşiyle birlikte yaşadığı eve geldi. Eve geldiğinde annesi Kader A. (42) ve ağabeyi Serkan A.'nın (26) evde olduğunu gören Veysel A., önce 13.30 sıralarında ağabeyini, daha sonra silah sesinin duyan ve odaya gelen öz annesini sırtları kendisine dönükken kafalarına sıktığı mermi ile vurdu ve odanın kapısını kilitleyerek üvey babası Abdulkadir A.'nın (42) eve gelmesini beklemeye başladı. Saat 17.30 sıralarında eve gelen üvey babanın yatak odasına girmesiyle birlikte aynı şekilde onu da sırtı kendisine dönükken kafasına sıktığı tek kurşunla öldürdü. Üvey babasını da vuran Veysel A., yatak odasının kapısını kilitleyerek kız kardeşi Nazlıcan A.'nın (9) okuldan gelmesini beklemeye başladı.

Başından tutup boğazını kesti, kokmasın diye üzerlerine şampuan döktü

Veysel A., kız kardeşi Nazlıcan'ın eve gelmesiyle birlikte onu yakalayıp başından tutarak elindeki bıçakla boğazını kesti. Veysel A. daha sonra cesetlerin kokmaması için kız kardeşi, üvey babası, annesi ve ağabeyinin üzerine şampuan döktü. Veysel A. daha sonra üzerindeki kıyafetleri değiştirerek oradan ayrıldı. Bir süre etrafta dolaşan zanlı, akşam saatlerinde eve geri gelerek üvey babasına ait arabanın anahtarlarını aldı ve kapının önünde bulunan otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.

Arkadaşları Serkan A.'ya ulaşamayınca cinayet ortaya çıktı

Kardeşi Veysel A. ile sürekli sorun yaşadıklarını bilen Serkan A.'nın arkadaşları, olayın ertesi günü olan 20 Eylül Cuma tarihinde Serkan A.'ya ulaşamamaları üzerine kendisini merak etmeye başladı. Arkadaşları Serkan A.'nın öz kardeşi Veysel A.'yı arayarak ağabeyinin nerede olduğunu sorunca cinayeti telefonda itiraf etti. Bunun üzerine öldürülen Serkan A.'nın arkadaşları durumu polise bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler, ihbarın ardından harekete geçti. Eve gelen ekipler 4 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Olayın meydana geldiği yerde ve çevresinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Veysel A.'nın kaçış güzergahını tespit etti. Veysel A.'nın izini süren polis, şahsı Darıca'da aracıyla park halinde beklerken yakaladı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen Veysel A., emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf etti.

Katilin emniyetteki sorgusunda kullandığı ifadeler kan dondurdu

Öz babasının yıllar önce cezaevine girdiğini, ardından annesinin Abdulkadir A. ile yaşamaya başladığını ve sürekli baskıya maruz kaldığını, üvey babası ve öz annesinden olan kız kardeşi Nazlıcan A.'nın doğumundan sonra bu baskıların gün geçtikçe arttığını söyleyen Veysel A., emniyetteki sorgusunda, "Evdekiler bana sürekli baskı yapıyorlardı. Öz babamla iş yapmak için kredi çektim ve babama verdim. Kredinin taksitlerini ödeyemeyince üvey babam ve annem ile oturduğumuz eve icra geldi. Abimin ve annemin eşyalarına da el konulacak denildi. Bunun üzerine bana şiddet uyguladılar. Bir daha şiddet uygulanırsa onları korkuturum diye bir silah aldım. Olayın olduğu gün sabah yine saldırdılar bana. Bunun üzerine 13.30 sıralarında eve geldim ve abimin odasına girdim. Abim odasında otururken onu sırtı bana dönükken kafasından vurdum. Daha sonra sesi duyan annem odaya geldi. O esnada ben kapının arkasındaydım. Odaya girince onu da sırtı bana dönükken kafasından vurdum. Ardından odanın kapısını kapattım ve üvey babamı beklemeye başladım. Üvey babam saat 17.00 sıralarında eve geldi ve kendi yatak odasına girdi. Onu da aynı şekilde sırtı bana dönükken kafasından vurdum. Ve saha sonra kız kardeşimi beklemeye başladım. Okuldan döndü ve eve geldi. Odasına girdiğinde onu arkasından yakaladım ve başını tutarak boğazını kestim. Kız kardeşimi, yalnız kalmasın diye öldürdüm. Hepsini öldürdükten sonra kokmasınlar diye üzerlerine şampuan döktüm ve kıyafetlerimi değiştirip evden ayrıldım. Bir süre dışarıda dolaştıktan sonra eve geldim ve üvey babama ait araba anahtarlarını alarak kapının önünde bulunan arabaya binerek rastgele sürdüm aracı. Darıca'ya kadar ilerledim. Orada da polisler beni yakaladı" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Aynı evde yaşadığı öz annesi, öz ağabeyi, üvey babası ve 9 yaşındaki üvey kardeşini vahşice katleden Veysel A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, Veysel A.'nın cinayetten bir süre sonra üvey babasına ait aracın yanına geldiği, evden araca ait anahtarı aldıktan sonra içine bindiği ve saatlerce aracın içerisinde beklediği görüldü.

Arnavutköy’de ailesini vahşice katleden şahıs adliyeye sevk edildi

Arnavutköy’de ailesini vahşice katleden şahıs adliyeye sevk edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber