Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Eylül 2020 - 01:43 Yorum: 0

Arnavutköy’de çocuk parkında silahlı saldırı: 1 yaralı

Arnavutköy Şehir Parkın'da dün gece saat 22.30 sularında meydana gelen olayda arkadaşları ile birlikte parka gelen Onur A. (21)'ın bir müddet sonra husumetli...

Arnavutköy’de çocuk parkında silahlı saldırı: 1 yaralı

Arnavutköy'de çocuk parkında çıkan silahlı kavga bir kişi yaralandı.

Arnavutköy Şehir Parkın'da dün gece saat 22.30 sularında meydana gelen olayda arkadaşları ile birlikte parka gelen Onur A. (21)'ın bir müddet sonra husumetli olduğu arkadaşı Sezer Ulu'da parka gelerek içerisinde çocukların ve ailelerin bulunduğu parkta Onur A.'ya silahla saldırdı. Saldırı sonucunda bacağından yaralanan Onur A.'ya ilk müdahale o esnada parkta dolaşan vatandaşlar tarafından yapıldı.

Bacağından 2 mermi ile yaralanan Onur A. olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Başakşehir Şehir Hastahanesine kaldırıldı. Saldırıdan sonra olay yerinden geçen S.U. bir müddet sonra elindeki silahla polise giderek teslim oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber