Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mart 2015 - 17:23 Yorum: 0

Arpaçay'da "İstiklal Marşı" klibi hazırlandı

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamlığınca ilçedeki vatandaşlar ve kamu çalışanlarının katılımıyla İstiklal Marşının Kabulünün 94. Yılı dolayısıyla klip hazırlandı.Klipte, başsavcıdan...

Arpaçay'da 'İstiklal Marşı' klibi hazırlandı

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamlığınca ilçedeki vatandaşlar ve kamu çalışanlarının katılımıyla İstiklal Marşının Kabulünün 94. Yılı dolayısıyla klip hazırlandı.

Klipte, başsavcıdan imama, çiftçiden sanayi esnafına, öğretmenden belediye başkanına, kaymakamdan çiftçisine, köylüsüne kadar birçok görevli rol aldı.

Klipte, memurlar, muhtarlar, belediye temizlik işçileri, doktor, hemşire, bakır atölyesi çalışanları, şantiye personeli, fırıncı, traktör tamircisi, demirci, çoban, polis, öğretmen, marangoz, imam, taksici, cumhuriyet savcısı, balıkçı ve öğrencilerin yanı sıra Belediye Başkanı Erçetin Altay ile Kaymakam Faruk Erdem de İstiklal Marşının dizelerini okudular.

"Bu video Kars'ın Arpaçay ilçesinde yaşayan vatandaşlar ve kamu görevlileri tarafından İstiklal Marşımızın Kabulünün 94. Yılı anısına seslendirilmiştir" sözleriyle başlayan klip, "Arpaçaylılar olarak istikbalimiz için canlarını esirgemeyen şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, bu güzel eseri kaleme alan Mehmet Akif Ersoy'u da bu vesileyle bir kez daha saygıyla anıyoruz" dizeleriyle son buluyor.

Hazırlanan 2 dakika 42 saniyelik klip, izleyenlerin beğenisini topladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber