Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Aralık 2014 - 10:38 Yorum: 0

Arpaçay'da MOBESE sistemi devreye girdi

KARS (AA) - Arpaçay ilçesinde, MOBESE sistemi hizmete girdi.Kars Valiliği tarafından kurulan sistemin açılışı Kaymakam Faruk Erdem ve ilçe protokolünün katılımıyla yapıldı.Kaymakam Erdem,...

Arpaçay'da MOBESE sistemi devreye girdi

KARS (AA) - Arpaçay ilçesinde, MOBESE sistemi hizmete girdi.

Kars Valiliği tarafından kurulan sistemin açılışı Kaymakam Faruk Erdem ve ilçe protokolünün katılımıyla yapıldı.

Kaymakam Erdem, MOBESE sisteminin 26 kamerayla hizmet vereceğini belirterek, sistem sayesinde olaylardan en kısa sürede haber alınabileceğini söyledi.

Sistemin, gelişmelerin canlı izlenmesine de olanak sağlayacağını ifade eden Erdem, "Olayın büyüklüğüne göre kuvvet kaydırılmasında ve yönlendirilmesinde önemli yararlar elde edeceğiz. Sistem aynı zamanda asayişe müessir suçlara meyilli olanların üzerinde caydırıcı etki oluşturacak. Emeklerinden ötürü herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Emniyet Amiri Erkan Sönmez de 26 kamera ve 2 plaka tanıma sistemiyle halka hizmet vermeye çalışacaklarını kaydederek, sistem sayesinde uzak mekanları da izleme imkanına kavuştuklarını ifade etti.

Sönmez, plaka tanıma sistemiyle de aranan araçları kolayca sorgulama imkanı yakaladıklarını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber