Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Aralık 2014 - 12:33 Yorum: 0

Arpaçay'da mütevelli heyeti seçimi

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti seçimi yapıldı.Kaymakam Faruk Erdem başkanlığında İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen...

Arpaçay'da mütevelli heyeti seçimi

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

Kaymakam Faruk Erdem başkanlığında İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen seçime mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Seçimde Yalınçayır Mahallesi muhtarı Şemistan Doğan ile Melik köyü muhtarı Orhan Top, mütevelli heyetine seçildi.

Kaymakam Erdem, görev yaparken en hassas oldukları konunun vakıf işlemleri olduğunu belirterek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara olanaklar ölçüsünde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Burada doğru olana doğru miktarda yardım yapmanın hassas ve önemli bir konu olduğunu ifade eden Erdem, "Vakıfta görev yapan tüm arkadaşlarımız bir karar vereceği zaman iki kez düşünmek zorunda ve hepimiz de bu hassasiyetle görev yapıyoruz. 2014 yılı vakıf çalışmaları açısından verimli geçti. Gerek personellerimiz gerekse de mütevelli heyet üyesi arkadaşlar olarak doğru bildiğimizi yapmaya çalıştık. Her verilen kararımızda adil olmaya çalıştık" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber