Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Nisan 2015 - 16:38 Yorum: 0

Arpaçay'da tiyatro etkinliği

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamlığınca öğrenci ve vatandaşlara yönelik ücretsiz tiyatro etkinliği düzenlendi.Öğrenciler için iki seans olarak düzenlenen "Yaramaz Nuri" oyun sergilenirken,...

Arpaçay'da tiyatro etkinliği

KARS (AA) - Arpaçay Kaymakamlığınca öğrenci ve vatandaşlara yönelik ücretsiz tiyatro etkinliği düzenlendi.

Öğrenciler için iki seans olarak düzenlenen "Yaramaz Nuri" oyun sergilenirken, vatandaşlara yönelik "Oğlum Bak Git" isimli tiyatro gösterisi gerçekleştirildi.

"Benim Adım Cemil" lakaplı Uğurtan Sayıner'in hem yönetmen hem de oyuncu olduğu ve Tiyatro Replik tarafından sergilenen oyunlara yoğun ilgi oldu.

Oyuncuların gösterdiği performans izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Halka açık seansta aileleriyle salonu dolduran Arpaçaylılar için sergilenen oyun katılımcıları güldürürken oyun sonunda oyuncularla vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaymakam Faruk Erdem yönetmen oyuncu Uğurtan Sayıner'e Arpaçay Bakır İşlemeciliği Atölyesinde hazırlanan el işlemesi tabak ve teşekkür belgesi hediye etti.

Erdem, "Böylesine güzel, anlamlı kültür-sanat etkinliğine ve değerli oyunculara ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum" dedi.

Erdem, her yıl birkaç kez tiyatro ve benzeri etkinlikleri Arpaçaylılar ile buluşturmaya çalıştıklarını belirterek organizasyonda emeği geçenleri tebrik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber