Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Nisan 2015 - 12:03 Yorum: 0

Arsinspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor

TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor.Kulüp Genel Sekreteri Muammer...

Arsinspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor

TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Arsinspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Kulüp Genel Sekreteri Muammer Şahin, Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek, üzerlerindeki rehaveti atarak, kötü gidişatlarına dur demek istediklerini söyledi.

Son haftalarda kötü sonuçlar aldıklarını, iyi oynamadıklarını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:

"Belki de ligdeki durumumuzdan dolayı takımımızın üzerinde rehavet var ancak bunu üzerimizden atmamız lazım. Zira ligde kalan 6 maçın 4'ünü zivedeki takımlarla oynayacağız. Bu maçlardan en iyi sonuçları almak zorundayız. Bunlardan biri de Denizli Büyükşehir Belediyespor maçı. Zort maç olacağını biliyoruz fakat biz de bu sezon deplasmanlarda iyi maçlar çıkaran bir ekip olduk. Bu maçta da ortaya iyi performans koyarak hem kötü gidişimize 'dur' demek hem de çıkışa geçmek istiyoruz. Bu nedenle Denizli'den puan veya puanlarla dönmeye çalışacağız."

Şahin, Denizli Büyükşehir Belediyespor'un ligin zirvesinde yer alan ekiplerden olduğunu ifade ederek, rakiplerini gözlerinde büyütmediklerini, sahada düşündükleri oyunu ortaya koyup istediklerini alacaklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber