Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Şubat 2019 - 13:58 Yorum: 0

Arslan, hastanedeki yaralılar hakkında bilgi aldı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, yolcu midibisü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 20 kişi, hastanelerde tedavi altına alındı.

Arslan, hastanedeki yaralılar hakkında bilgi aldı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, yolcu midibisü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 20 kişi, hastanelerde tedavi altına alındı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı şimdi Milletvekili olan Ahmet Arslan ile AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, yaralıları hastanede ziyaret etti.

Bugün sabah saatlerinde Kars- Erzurum Karayolu Sarıkamış ilçesi Keklik Deresi mevkiinde meydana gelen kazada yaralanan ve hastaneye kaldırılan yaralıları ziyaret eden AK Parti Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç, durumları hakkında bilgiler aldı.

Geçmiş olsun temennisinde bulunan milletvekilleri, Sarıkamış Devlet Hastanesi idarecileriyle de bir süre görüştü.

Ahmet Arslan, sisli ve yollarda buzlanmanın oluştuğu zamanlarda sürücülerin her zaman trafik kurallarına riayet ederek daha fazla dikkatli olmalarını istedi.

Arslan, hastanedeki yaralılar hakkında bilgi aldı

Arslan, hastanedeki yaralılar hakkında bilgi aldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber