Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Aralık 2014 - 16:13 Yorum: 0

Arsuz'da asfaltlama çalışmaları

HATAY (AA) - Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli yürütülen sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.Culha, çalışmaların Höyük...

Arsuz'da asfaltlama çalışmaları

HATAY (AA) - Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli yürütülen sıcak asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Culha, çalışmaların Höyük ile Arpagedik mahallelerinde başladığını belirterek, köy yollarının modern görünüme kavuşması için asfalt çalışmasının önemli olduğunu belirtti.

Arsuz-Konacık arasındaki yolda da asfaltlama çalışmalarının yapılacağını anlatan Culha'ya inceleme sırasında başkan yardımcıları Sedat Deveci, Ali Yavuz, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ve bazı mahalle muhtarları da eşlik etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber