Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Aralık 2019 - 09:53 Yorum: 0

Artem Kravets golünü Nurettin’e hediye etti

İstikbal Mobilya Kayserispor Ukraynalı futbolcu Artem Kravets bu sezon ligdeki ilk golünü kaydetti.

Artem Kravets golünü Nurettin’e hediye etti

İstikbal Mobilya Kayserispor Ukraynalı futbolcu Artem Kravets bu sezon ligdeki ilk golünü kaydetti. Kravets, golünü dün ameliyat olan Nurettin Korkmaz'a armağan etti.

İstikbal Mobilya Kayserispor'un Ukraynalı golcüsü Artem Kravets, bu sezon ligdeki ilk golünü Çaykur Rizespor maçında kaydetti. Sarı-Kırmızılı forma ile sahaya kaptan olarak çıkan Artem Kravets maçın 9. dakikasında attığı gol ile takımına 3 puanı kazandırdı. Attığı gol sonrasında takım arkadaşı Nurettin'in formasını sallayan ve golünü genç oyuncuya hediye eden Artem Kravets, maç sonrasında; "3 puanın çok önemli olduğu bir maçtı. Ne kadar önemli olduğunu kelimelerle anlatamam. Çok iyi mücadele ettik, çok iyi savaştık. Bugün yendik. Biraz olsun rahat nefes aldık. Bunun devamını getirmeliyiz" dedi.

Artem Kravets golünü Nurettin’e hediye etti

Artem Kravets golünü Nurettin’e hediye etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber