Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Türkiye 22 Mart 2018 - 18:38 Yorum: 0

Artı bir fazlasıyla bir günlük de olsa işbaşı yaptılar

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla farkındalık çalışması yapan Türk Telekom Manisa Müdürlüğü, 9 Down sendromlu çocuğa önce eğitim...

Artı bir fazlasıyla bir günlük de olsa işbaşı yaptılar

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla farkındalık çalışması yapan Türk Telekom Manisa Müdürlüğü, 9 Down sendromlu çocuğa önce eğitim verdi ardından da ofislerde bir günlük çalışma imkanı tanıdı. Müşterilerle yakından ilgilenen özel çocuklar gün sonunda da bir günlük çalışma ücretlerini aldı.

Down sendromlu bireylerin sosyal hayatın içinde daha fazla yer alması için sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Türk Telekom Manisa Müdürlüğü Down sendromlu çocuklara verdiği eğitimin ardından şehirdeki ofislerde bir günlük iş tecrübesi yaşamalarına vesile oldu.

Sosyal hayatın içinde olmanın mutluluğunu yaşayan engelli bireyler günün sonunda hem ücretlerini hem de firma tarafından hazırlanan çeşitli hediyeleri aldı. Türk Telekom Manisa Bölge Eğitmeni Burçin Yurdagül, "21 Mart Down Sendromlular Haftası olduğu için Türk Telekom ailesi olarak mağaza sahipleriyle, yatırımcılarımızla görüştük. Çocuklarımıza yönelik böyle bir etkinlik yapalım dedik. Bugün mağazalarımızda çocuklarımızı çalıştırdık. Sabah eğitimlerini benden aldılar. Kampanyalarla ilgili, sistemin nasıl işlediğiyle ilgili eğitimden geçtiler. Daha sonra da çocuklarımızı mağazalarımıza yerleştirdik" dedi.

Yurdagül ayrıca, gün boyu müşterilerle yakından ilgilenen özel çocukların gün sonunda hazırlanan çeşitli hediyelerin yanı sıra günlük ücretlerinin de takdim edileceğini sözlerine ekledi.

Artı bir fazlasıyla bir günlük de olsa işbaşı yaptılar

Artı bir fazlasıyla bir günlük de olsa işbaşı yaptılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber