Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ekim 2014 - 11:48 Yorum: 0

Artuklu Belediyesi eş başkanları, esnafla görüştü

Artuklu Belediyesi eş başkanları Emin Irmak ve Sevinç Bozan, Mardin’deki esnafla bir araya geldi

Artuklu Belediyesi eş başkanları, esnafla görüştü

MARDİN (AA) - Artuklu Belediyesi eş başkanları Emin Irmak ve Sevinç Bozan, Mardin’deki esnafla bir araya geldi.

Belediyenin toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Irmak ve Bozan, esnafın sorunlarını dinledi.

Esnafın sorularını cevaplayan Irmak, Mardin’de mağdur duruma düşen esnafın mağduriyetinin önlenmesi için bir arada olduklarını ve esnafın sorunlarının çözümünün daha rahat olması için bu tür toplantıların peryodik olarak yapılması gerektiğini belirtti.

Esnafın kalkınması için gereken özeni gösterdiklerini dile getiren Irmak, şöyle konuştu:

"Biz siziz, siz de bizsiniz. Belediyenin bir gelirinin olması gerekiyor. Gelir oluştururken de ne sizleri ne de kendimizi mağdur edeceğiz. Turizm kenti olmamız nedeniyle esnaflarımız bu bilinçle hareket etmesi gerekiyor. Her iş yerinin bir fiyat listesini oluşturması lazım. Bu konuda bu düzenlemeye gideceğiz. Esnafımız zaten iflas etme aşamasına gelmiş. Bu konuda bütün esnaflarımıza adaletli ve eşit davranacağız."

Irmak, Mardin’in Birinci Caddesi ile ilgili sorumluluk alanının artık Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu, burada yapılacak olan tüm çalışma ve projelerin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde oluşturulacağını kaydetti. 

Bozan da, Mardin’deki çarpık kentleşmeyi de programlarına aldıklarını ve hiçbir çarpık kentleşmeye artık izin vermeyeceklerini, bundan sonra yapılacak her binanın park ve bahçesinin olması gerektiğini söyledi.

Toplantıya, eş başkan yardımcıları, belediye çalışanları ve çok sayıda esnaf katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber