Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Mart 2015 - 19:23 Yorum: 0

Artuklu'da çok amaçlı halk evi açıldı

MARDİN (AA) - Mardin'in Artuklu ilçesinde Buğdaylı Mahallesine yapılan çok amaçlı halk evinin açılışı gerçekleştirildi.Açılış öncesi konuşan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı...

Artuklu'da çok amaçlı halk evi açıldı

MARDİN (AA) - Mardin'in Artuklu ilçesinde Buğdaylı Mahallesine yapılan çok amaçlı halk evinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış öncesi konuşan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, her gün halka hizmet için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Mardin halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Türk, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu kaydetti.

Yaklaşan genel seçimlerle ilgili de konuşan Türk, "Barajı aştığımız takdirde bu topraklara kardeşlik de eşitlik de gelecektir. Ama eğer aşamazsak emin olun ki birçok sıkıntı ile karşı karşıya kalırız. Bunun için de herkes kendini sorumlu görmeli ve bu şekilde gece gündüz çalışmalıdır" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber