Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

Artvin Jandarma Komutanlığına 3 yeni hizmet aracı tahsis edildi

ARTVİN (AA) - Jandarma Genel Komutanlığınca Artvin'e arazi ve yol şartlarına uygun 3 araç tahsis edildi.İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığınca...

Artvin Jandarma Komutanlığına 3 yeni hizmet aracı tahsis edildi

ARTVİN (AA) - Jandarma Genel Komutanlığınca Artvin'e arazi ve yol şartlarına uygun 3 araç tahsis edildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığınca ülke genelinde arazi ve yol şartlarına uygun araç tahsisi çalışmaları kapsamında İl Jandarma Komutanlığı emrinde kullanılmak üzere toplam 3 araç tahsis edildiği bildirildi.

Açıklamada, bu kapsamda Şavşat ve Hopa İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde kullanılmak üzere bir jandarma trafik aracı, bir olay yeri inceleme aracı ile bir devriye müdahale aracı gönderildiği ifade edildi.

Söz konusu araçların ilçelerin coğrafi ve fiziki şartlarına göre teçhiz ve diyazn edildiği belirtildiği açıklamada, araçların vatandaşların hizmetine sunulduğu kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber