Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Sağlık 16 Temmuz 2019 - 16:33 Yorum: 0

Artvin Kızılay’ından kan bağışçılarına madalya

Kızılay Artvin Şubesi tarafından "Dünya Kan Bağışçıları Günü" kapsamında düzenlenen törende, düzenli kan bağışlayan kişiler madalya ve plaketlerini...

Artvin Kızılay’ından kan bağışçılarına madalya

Kızılay Artvin Şubesi tarafından "Dünya Kan Bağışçıları Günü" kapsamında düzenlenen törende, düzenli kan bağışlayan kişiler madalya ve plaketlerini verdi.

Törende 35 kez kan bağışında bulunan 3 bağışçıya altın madalya takdim edilirken, 25 defa kan bağışında bulunan 13 kişiye Gümüş madalya, 10 kez kan bağışında bulunan 98 kişiye ise bronz madalya verildi.

Artvin Öğretmen evinde düzenlenen madalya törenine Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, Kızılay Şube Başkanı Fatih Tahtalı, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Kızılay Şube Başkanı Fatih Tahtalı, Türk Kızılay Artvin Şubesi olarak, Yangınlardan ve Afetlerden zarar gören vatandaşlarımıza yerinde ihtiyaç tespiti yapıldıktan sonra ihtiyaçları doğrultusunda gerek giyim malzemesi gerekse evlerinde kullanabilecekleri (halı, set üstü ocak, mutfak araç gereçleri, şohpen, yardım setleri vb.) araç gereçler verilmiştir. Ramazan ayında yıl içerisinde Artvin de yaşayan yerel esnafımızdan 200 adet Gıda Koli bağışı alınmış olup Genel Müdürlüğümüzden gelen Gıda kolilerimiz ile beraber toplam 668 adet aileye Gıda kolisi yardımlarımız ile ulaşılmıştır. 487 aileye ise nakdi yardım yapılmıştır" dedi.

Konuşmaların ardından devam eden madalya töreniyle program son buldu.

Artvin Kızılay’ından kan bağışçılarına madalya

Artvin Kızılay’ından kan bağışçılarına madalya

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber