Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 19 Ocak 2017 - 11:49 Yorum: 0

Artvin’de 27 bin öğrenci karne heyecanı yaşayacak

2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk dönemi cuma günü itibariyle son buluyor.

Artvin’de 27 bin öğrenci karne heyecanı yaşayacak

2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk dönemi cuma günü itibariyle son buluyor. Artvin'de yarı yıl tatiline girecek olan 172 okulda toplam 26 bin 886 öğrenci karne heyecanı yaşayacak.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, öğrencilerin karne sevincini paylaşarak bir mesaj yayımladı. Kahveci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2016-2017 eğitim öğretim yılı birinci döneminde tüm eğitim paydaşlarımızla birlikte imkanlarımızı seferber ederek öğrenci, öğretmen ve velilerimize Bakanlığımızın belirlediği hedefler doğrultusunda hizmet verdik. Okullarımız, kurslarda görev alan öğretmenlerimiz marifetiyle sadece hafta içi değil hafta sonlarında da düzenledikleri destekleme ve yetiştirme kurslarıyla öğrencilerimize akademik başarının artırılmasına yönelik etkinliklerle birlikte, kültür, sanat, spor ve kültürel alanlarda da katkı sunmuşlardır. 10 bin 567 öğrencimizin istifade ettiği ve 757 öğretmenimizin görev yaptığı destekleme ve yetiştirme kurslarımız ikinci dönem de devam edecektir. 2016-2017 TEOG sonuçlarına göre ilimiz tüm derslerde Türkiye ortalamasının üzerinde başarı elde etmiştir. Tüm bu süreçlerde fedakarca çalışarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan değeli meslektaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu düşünce ve inançla hizmetlerin en kutsalını üstlenmiş fedakar yöneticilerimize, görevinin sorumluluğunu bilen değerli öğretmenlerimize, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize, okul aile birliği üyelerine, yardımcı personelimize sevdikleriyle birlikte sağlıklı, güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber