Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2014 - 16:03 Yorum: 0

Artvin'de "Gençlerimiz Fotoğrafçılık Atölyesinde" Projesi

ARTVİN (AA) - Artvin'de Gençlerimiz Fotoğrafçılık Atölyesi'nde Projesi için açılış töreni yapıldı.Artvin Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen açılış törenine, Artvin...

Artvin'de 'Gençlerimiz Fotoğrafçılık Atölyesinde' Projesi

ARTVİN (AA) - Artvin'de Gençlerimiz Fotoğrafçılık Atölyesi'nde Projesi için açılış töreni yapıldı.

Artvin Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen açılış törenine, Artvin Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Artvin Çoruh Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yılmaz, davetliler ve kursiyerler katıldı.

Ekonomik, coğrafi ve kültürel farklılıklar dolayısıyla dezavantajlı durumda olan gençlerin sosyal, kültürel, teknolojik durumlarını iyileştirerek sosyal hayata katılımlarını artırıp, fotoğrafçılık sanatını yaygınlaştırma amacıyla Artvin Çoruh Spor Kulübü bünyesinde gerçekleştirilen proje kapsamında 14 - 29 yaş arasındaki 60 kişiye temel fotoğrafçılık eğitimi verilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber