Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Temmuz 2018 - 16:03 Yorum: 0

Artvin’de kayıp şahsı arama çalışmaları devam ediyor

Artvin merkeze bağlı Ormanlık Köyü nde ikamet eden ve kendisinden 27 Haziran Çarşamba gününden beri haber alınamayan 83 yaşındaki alzheimer hastası...

Artvin’de kayıp şahsı arama çalışmaları devam ediyor

Artvin merkeze bağlı Ormanlık Köyü nde ikamet eden ve kendisinden 27 Haziran Çarşamba gününden beri haber alınamayan 83 yaşındaki alzheimer hastası Hüseyin Yılmaz isimli şahsı arama çalışmaları 10. gününde devam ediyor.

Sık ormanlık alanda süren arama çalışmalarına Artvin AFAD ve Artvin İl Jandarma Komutanlığı'ndan personellerin yanı sıra kayıp şahsın akrabaları ve köylülerde ile Erzurum AFAD Arama ve Kurtarma Birliğinden bir ekipte katılıyor. Jandarma iz takip köpeği Vuslat" ta arama çalışmaları kapsamında kayıp şahısın gidebileceği bölgelerde arama yapıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber