Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 04 Ağustos 2022 - 16:30 Yorum: 0

Artvin’de kayıp yaşlı adam 3 gün sonra başka bir köyde bulundu

Artvin'de hayvanları otlatmak için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan yaşlı adam, 3 gün sonra başka bir köyde bulundu.

Artvin’de kayıp yaşlı adam 3 gün sonra başka bir köyde bulundu

Artvin'de hayvanları otlatmak için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan yaşlı adam, 3 gün sonra başka bir köyde bulundu. Sağlık durumu oldukça iyi olan adam, yolunu kaybettiğini söyledi.

Artvin merkeze bağlı Vezirköy'de yaşayan 72 yaşındaki Halit Altun, 2 Temmuz Salı günü sabah hayvanları otlatmak için evden çıktı. Akşam eve dönmeyen yaşlı adam için ailesi kayıp ihbarında bulundu. Olay yerine gelen AFAD ve jandarma ekipleri, bölge halkının yardımıyla yaşlı adamı aramaya başladı. 3 gün süren arama çalışmasında ekipler bir neticeye ulaşamazken, yaşlı adamdan haber farklı bir köyden geldi. Merkeze bağlı Başağil köyünde bulunan Altun, hayvanları aradığı sırada yolunu kaybettiğini ifade etti. Geceyi mezra evlerinde, barakalarda kalarak geçirdiğini söyleyen yaşlı adam, daha sonra Beşağıl köyü yaylasından köye indiğini, orada köy muhtarı Sinan Yavuzdemir'n evinin kapısını çaldığını belirtti. Ev halkının kapılarını çalan adamın kayıp Halit Altun olduğunu anlayanınca ekiplere haber verdiği öğrenildi. Sağlık durumu oldukça iyi olan yaşlı adam, ekipler tarafından evine götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber