Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 05 Mart 2015 - 09:13 Yorum: 0

Artvin'den umre kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı

ARTVİN (AA) - Artvin'de umre kafilesi dualarla kutsal topraklara dualarla uğurlandı.Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla umreye giden vatandaşlar için Merkez Halit Paşa Camisi önünde...

Artvin'den umre kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı

ARTVİN (AA) - Artvin'de umre kafilesi dualarla kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla umreye giden vatandaşlar için Merkez Halit Paşa Camisi önünde uğurlama töreni düzenlendi.

İl Müftüsü Kemal Uçkun, burada yaptığı konuşmada, kutsal topraklara 95 kişilik kafileyi uğurlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

İki haftalık ziyarette umre adaylarına bazı tavsiyelerde bulunan Uçkun, "Sizler şu anda Allah'ın misafiri olarak yola çıkacaksınız. Unutmayın bu yolculuk sıradan bir yolculuk değildir. Allah dualarınızı kabul olanlardan eylesin, yapacağınız ibadetleri şimdiden kabul etsin. Yolunuz açık olsun" dedi.

Yapılan duanın ardından 95 kişilik kafile uğurlandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber