Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Eylül 2014 - 16:43 Yorum: 0

ARÜ'lü her sınıfın kardeş köyü olacak

ARDAHAN (AA) - Ardahan Üniversitesi (ARÜ) İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Altınkaynak, her sınıfın bir kardeş köyü olacağını söyledi.Altınkaynak,...

ARÜ'lü her sınıfın kardeş köyü olacak

ARDAHAN (AA) - Ardahan Üniversitesi (ARÜ) İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Altınkaynak, her sınıfın bir kardeş köyü olacağını söyledi.

Altınkaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, böyle bir çalışmanın İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından karar kılındığını, bunun bölgeye güzel bir hizmet olacağını söyledi.

Şu an itibarıyla ilk olarak 7 köyün belirlendiğini ifade eden Altınkaynak, şunları konuştu:

"Her sınıfımızın bir kardeş köyü olacak. Söz konusu köy hakkında o sınıf her yönüyle bilgi sahibi olacak. Bundan daha da önemlisi kaynaşma tanışma olacak. Yani şöyle de diyebiliriz, 'tanışalım, kaynaşalım, güzelliklere imza atalım' diyoruz. Bu niyet ile yola çıktık. İnşallah bu kardeş olma çalışmasıyla güzel hizmetlere imza atacağız."

Altınkaynak, ilerleyen zamanda Ardahan'ın mevcut tüm köyleri ile de aynı çalışmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber