Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 26 Ekim 2020 - 18:03 Yorum: 0

Aşağı Şehitkemal’e Aliağa Belediyesinden hizmet yağmuru

Aliağa Belediyesi, mahallelerde temizlik, onarım ve yenileme çalışmalarına Aşağı Şehitkemal Mahallesinde devam ediyor.

Aşağı Şehitkemal’e Aliağa Belediyesinden hizmet yağmuru

Aliağa Belediyesi, mahallelerde temizlik, onarım ve yenileme çalışmalarına Aşağı Şehitkemal Mahallesinde devam ediyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın talimatlarıyla Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mahallelerde çevre düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy Mahallelerinin ardından Aşağı Şehitkemal Mahallesinde çalışan ekipler, mahalle genelinde çevre düzenlemesi başta olmak üzere ağaç budama, ot biçme, yol açma, oyun parkı onarımı ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

"Aliağa Belediyesi, Sorunlarımıza Çözüm Üretiyor"

Aşağı Şehitkemal Mahallesi Muhtarı Ayşe Algül, "Aşağı Şehitkemal Mahallemiz Çanakkale Otoyolu kenarında bulunuyor. Mahallemiz toplu bir yerleşime sahip ama mevki olarak çukur bir yerdeyiz. Onun için belediyemize biraz fazla iş düşüyor. Sağ olsun Aliağa Belediyemiz, her zaman sorunlarımıza çözüm üretiyor. Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallemizde çalışmalarına devam ediyor. Belediyemize iletmiş olduğumuz taleplerimiz yerine getiriliyor. Otların biçilmesinden tutunda ağaçların budanmasına ve çevrenin düzenlenmesine kadar her şey Aliağa Belediyemiz tarafından yapılıyor. Bu çalışmalarla mahallemiz daha güzel olacak. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Aşağı Şehitkemal’e Aliağa Belediyesinden hizmet yağmuru

Aşağı Şehitkemal’e Aliağa Belediyesinden hizmet yağmuru

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber