Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Eylül 2016 - 11:58 Yorum: 0

Aşağıçobanısa’nın kollektör hattı tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Aşağıçobanisa Mahallesi'nde başlamış...

Aşağıçobanısa’nın kollektör hattı tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Aşağıçobanisa Mahallesi'nde başlamış olduğu kollektör hattındaki çalışmasını tamamlayarak mahalleye yaklaşan kış ayları öncesi rahat bir nefes aldırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu hamlelerle vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. MASKİ'nin kendi ekipleri ile yapmış olduğu 750 metrelik kollektör hattı döşeme çalışması tamamlandı. Bu sayede vatandaşların özellikle kış aylarında yaşamış olduğu taşkınların önüne geçilmesi sağlandı. Daha önceden var olan 300'lük hatta ek olarak yapılan 600'lük hat ile mahallede kapasite artırıldı.

Kanalizasyon hatları artık sıkıntı yaşatmayacak

Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç, mahallelerinde yıllardır yağmur yağdığı zaman kanalizasyon hatlarının çekmediğini ve bunun için MASKİ'ye müracaatta bulunduklarını söyledi. Koç, "Yaşadığımız sorunu Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ'ye bildirdik. Sağolsunlar hemen ilgilendiler. Çobanisa'ya doğru 750 metre uzunluğunda 600'lük kollektör hattı döşediler. 600'lük kollektörün yanında eski 300'lük hat yapılan by-pass çalışması ile birbirine bağlandı. Bu çalışma ile hattın kapasitesi 900'lüğe çıkarıldı. Tahmin ediyorum ki bundan sonra yağmur yağdığında kanalizasyon hattımızda geri tepme olmayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber