Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mayıs 2017 - 12:10 Yorum: 0

ASAT Birimler arası futbol turnuvası sona erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu İnsan Kaynakları-Mali Hizmetler...

ASAT Birimler arası futbol turnuvası sona erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu İnsan Kaynakları-Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı oldu.

ASAT Genel Müdürlüğü Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. 7 takımın katıldığı dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen turnuvada şampiyonluğu İnsan Kaynakları-Mali hizmetler Dairesi Başkanlığı göğüsledi. Su Şebeke Dairesi Başkanlığı ikinci, Abone İşleri Dairesi Başkanlığı üçüncü, Kanalizasyon-Tesisler-Çevre Koruma Dairesi Başkanlığı dördüncü oldu.

Madalya aldılar

Yaklaşık bir aydır devam eden turnuva, Antalya futbolunun bir dönemine tanıklık eden Uğur Sorguç Stadı'nda gerçekleştirildi. Final karşılaşmalarında takımlar sportmence mücadele etti. Lig usulüne göre toplamda 25 maç oynanan ve büyük çekişmelere sahne olan müsabakalarda dereceye giren ilk dört takıma kupaları, ASAT Genel Müdürlüğü adına Genel Müdür Yardımcısı Ali Cumhur Doğan tarafından verildi. İlgi ve katılımın büyük olduğu turnuvada, ASAT çalışanları dostluk ve centilmenlik içerisinde, iş stresinden uzak moral ve motivasyon kazanarak, birbirleriyle kaynaşma imkanı buldu.

ASAT Birimler arası futbol turnuvası sona erdi

ASAT Birimler arası futbol turnuvası sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber