Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 12:33 Yorum: 0

ASAT’tan Aksu’ya yeni yatırımlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, Aksu ilçesi'nde kanalizasyon ve Macun Deresi gibi sorunları...

ASAT’tan Aksu’ya yeni yatırımlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü İbrahim Kurt, Aksu ilçesi'nde kanalizasyon ve Macun Deresi gibi sorunları görüştü.

ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, Genel Müdür Yardımcısı Ali Cumhur Doğan ve Atıksu Arıtma Daire Başkanı Ramazan Akın ile birlikte Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i ziyaret etti. Başkan Yardımcıları Ahmet Aydoğmuş, Nevzat Bozarslan ve meclis üyeleri Yaşar Sözen ile İbrahim Köseoğlu'nun da yer aldığı ziyarette Başkan Şahin, Aksu'nun sıkıntıları konusunda Kurt'a bilgiler verdi. Şahin, kanalizasyon ile ilgili yıllardır beklenti olduğunu ifade ederek, Macun deresinin diğer etaplarının da yapılması gerektiğini vurguladı. Bazı mahallelerde boruların da sık sık patladığını dile getiren Başkan Şahin, boruların acilen yenilenmesi gerektiğini dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in hem kanalizasyon konusunda hem de Macun deresi konusunda talimatları olduğunu açıklayan Kurt, yetişmesi halinde 2017 yılında yetişmemesi durumunda ise 2018 yılında kanalizasyon çalışmalarının başlayacağını, Macun deresindeki sorunun da bölüm bölüm çözülmeye devam edeceğini aktardı.

ASAT’tan Aksu’ya yeni yatırımlar

ASAT’tan Aksu’ya yeni yatırımlar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber