Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Nisan 2021 - 12:28 Yorum: 0

ASBİD Başkanı Dinler, Belediye Başkanı Savran’ı ziyaret etti

Anadolu Sıcak Hava Balon İşletmecileri Derneği (ASBİD) ve Romanya Kayseri-Nevşehir Fahri Konsolosu Mehmet Dinler, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı...

ASBİD Başkanı Dinler, Belediye Başkanı Savran’ı ziyaret etti

Anadolu Sıcak Hava Balon İşletmecileri Derneği (ASBİD) ve Romanya Kayseri-Nevşehir Fahri Konsolosu Mehmet Dinler, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz Mart ayında yapılan kongre sonrasında Anadolu Sıcak Hava Balon İşletmecileri Derneği Başkanlığı görevine seçilen Romanya Kayseri-Nevşehir Fahri Konsolosu Mehmet Dinler, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Dinler," Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Savran Bey'i makamında ziyaret ettik ve kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Mezunu olduğumuz okulumuz Nevşehir Anadolu Lisesi'nden spora uzanan farklı konularda sohbeti ve sıcak karşılaması için kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'da ASBİD Başkanı Mehmet Dinler'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber