Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 15:08 Yorum: 0

ASDEP personeline teşekkür belgesi

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının hayata geçirdiği Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'nde...

ASDEP personeline teşekkür belgesi

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığının hayata geçirdiği Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'nde işe alınan ve hizmet içi eğitimlerini tamamlayan 16 sosyal danışmana teşekkür belgesi verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan teşekkür belgesi törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil katıldı

Zil, ASDEP projesi kapsamında göreve başlayan 16 meslek elemanının hizmet içi eğitimlerinin belirlenen takvim içerisinde Erzurum'da faaliyet gösteren tüm kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla yapıldığını ifade etti.

ASDEP, kapsamında saha çalışmalarına başlanacağını belirten Zil, "ASDEP, Aile ve bireylerin sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, İhtiyaca göre sosyal yardım hizmetlerinin planlanması ve uygulanması, Gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden yararlanılmasının sağlanması amacıyla sürecin tüm aşamalarında rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini de içeren bir programdır. ASDEP personelimiz bayramda da sahada olacak. Şehit yakınları ve gazileri ziyaret edecekler" dedi.

Konuşmaların ardından Zil tarafından ASDEP hizmet içi eğitimlerine katılan personele teşekkür belgesi verildi.

ASDEP personeline teşekkür belgesi

ASDEP personeline teşekkür belgesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber