Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Eylül 2021 - 16:43 Yorum: 0

Aşı karşıtlarının mitinginde basın mensuplarına saygısızlık

Ankara'da aşı karşıtlarının düzenlediği "Büyük Uyanış Başkent" adlı mitingde, aşı karşıtları, başta Kanal D muhabiri ve kameramanı olmak üzere...

Aşı karşıtlarının mitinginde basın mensuplarına saygısızlık

Ankara'da aşı karşıtlarının düzenlediği "Büyük Uyanış Başkent" adlı mitingde, aşı karşıtları, başta Kanal D muhabiri ve kameramanı olmak üzere bütün basın mensuplarına, "Dışarı" sloganıyla saygısızlık yaptı.

Aşı karşıtları, Ankara Anıtpark'ta, "Büyük Uyanış Başkent" başlığıyla miting düzenledi. HES kodu, maske ve mesafe kuralları ile girilen mitingde aşı karşıtlarından oluşan grup, Kanal D'nin kameramanını ve muhabirini görünce, "Kanal D dışarı" diye slogan atmaya başladı. Minibüsün üzerinde bulunan konuşmacının anonsu ile galeyana gelen aşı karşıtı grup bütün basın mensuplarına, "Dışarı" sloganı atarak saygısızlıkta bulundu. Kalabalığa karşı saygısını bozmayan Kanal D muhabiri Oğuz Şahin ve kameraman Bayram Şahin miting alanında uzaklaşırken, aşı karşıtları alanda gördüğü bütün kameramanlara, "Dışarı" sloganları atmaya devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber