Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Haziran 2016 - 13:03 Yorum: 0

ASİMDER, Kaçak Ermenilerin Türkiye’den Sınır Dışı Edilmelerini İstedi

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye'de kaçak işçi olarak çalışan Ermenilerin...

ASİMDER, Kaçak Ermenilerin Türkiye’den Sınır Dışı Edilmelerini İstedi

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye'de kaçak işçi olarak çalışan Ermenilerin sınır dışı edilmesini istedi.

ASİMDER Başkanı Gülbey yaptığı açıklamada, Türkiye'de yaşayan 100 bini aşkın kaçak Ermenistan vatandaşının ülkedeki iş gücünü etkilemesinin ötesinde bölücü faaliyetler içerisinde bulunduğunu iddia etti. Gülbey, maddi va manevi anlamda Türkiye'ye zarar veren bu insanların derhal sınır dışı edilmesini istedi.

BUNLARI HRANT DİNK YÜRÜYÜŞÜNDE DE GÖRDÜK

Gülbey, "Türkiye'de yaşamlarını sürdüren kaçak Ermenistan vatandaşları gün geçtikçe sayıları artmaktadır. En son Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği sayı 70 bin civarında! Bizlerin yaptığı araştırmalar sonucunda ise 100 bin kişiyi aştığıdır. Hatta o kadar artı ki binaların bodrumlarında, kaçak okullar açıp bu kaçak ailelerin çocuklarını eğitiyorlar. Türkiye adeta kaçaklar yurdu oldu. Ermenistan'a giden vatandaşlarımıza zorluk çıkartan Ermenistan, yeşil pasaportlu giden devlet memurlarını ajan diye suçlayacak kadar hadsizleşmiştir. Bizdeki bu hoşgörü ise hep ülkemizin başına bela olmuştur. Araştırmalarımızda tespit ettiğimiz diğer önemli nokta ise bu kaçak Ermenistan vatandaşlarının Avrupa merkezli dünya çapında faaliyet gösteren Ermeni lobisinin Türkiye'deki faaliyetlerine katıldıkları ve özellikle İstanbul'da propagandasını yaptıklarıdır. Bunlardan en önemli desteklerinden başlangıçları Hrant Dink yürüyüşleri ve Taksim'deki 24 Nisan sözde Ermeni soykırımın yıl dönümündeki toplantıları gelmektedir" dedi.

"TÜRK ÇOCUKLARINI ERMENİ DADILAR BÜYÜTÜYOR"

Yabancı uyruklu kadın bakıcılara da dikkat çeken Gülbey, "Bunlar, Osmanlı döneminde sarayı ele geçiren devşirme saray kadınlarına benziyor. Bu kadınlar Türk ailelerin çocuklarını büyütürken kendi hedeflerine göre yön veriyor" uyarısında bulundu.

Gülbey, "Kaçak Ermenistan vatandaşı bayanlar Türk ailelerin çocuklarına bakıcılık yapıyor. Bu Osmanıl sarayını içten fethetme gibi, Türkiye'yi içten ele geçirme faaliyetidir. Bu aileler genellikle gündüz işe giden evlerine gece dönen iş hayatı olan aileler, çocuklar bu yabancı uyruklu dadılarla baş başa kalıyor ve onların yetiştirme tarzı ve kültürleriyle yetiştiriliyor. Onun için bu kontrolsüz iş verilen özellikle Ermenistan vatandaşı dadıların geleceğimizi yetiştirmeleri endişe vericidir. Her fırsatta ülkemize tehditler savuran Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan bu işsizlik yükünden ülkesini kurtarmak için bilinçli olarak ülkemize sistematik şekilde gönderiyorlar. Artık bunu bir devlet politikası haline getirmişler" şeklinde konuştu.

"HOŞGÖRÜMÜZ İHANETE UĞRADI" KAMPANYASI

Devlet yetkililerini bu tehlikeye dikkatlerini çekmek ve gerekli tedbirleri almaları yönünde uyarmak istediğini belirten Gülbey, önümüzdeki günlerde Türkiye genelindeki sivil toplum kuruluşları olarak kaçak Ermenistan vatandaşlarının sınır dışı edilmeleri için (Hoşgörümüz İhanete Uğradı) isimli imza kampanyası başlatacaklarını belirti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber