Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Ekim 2016 - 15:19 Yorum: 0

“Aşk Bu Mu?” Adlı Tiyatro Oyunu Kartal’da Sahnelendi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Ekim ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Aşk Bu Mu?" adlı tiyatro oyunu Kartal...

“Aşk Bu Mu?” Adlı Tiyatro Oyunu Kartal’da Sahnelendi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Ekim ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Aşk Bu Mu?" adlı tiyatro oyunu Kartal Soğanlık Kültür Merkezi'nde sahnelendi.

Oyuncu Paşhan Yılmazel ve Yasemin Öztürk'ün rol aldığı tiyatro oyununa Kartallılar yoğun ilgi gösterdi.

Onur Sermik'in yazdığı ve oyuncu Paşhan Yılmazel'in yönettiği "Aşk Bu Mu?" adlı oyun, Kartallıların büyük beğenisini kazandı. 2 saat devam eden oyunda her zaman çözülemeyen bir denklem olan "aşk" ana konu olarak yer aldı. Aşkın iki farklı unsuru olan kadın ve erkeğin farklı yönlerinin aktarıldığı oyunda her ilişkinin içinde yer alan ama yaşarken gözden kaçan detaylar zaman zaman mizahi bir dil kullanılarak sahnelendi. Bazı eleştirmenler tarafından "evlenmeden önce izlenilmesi gereken bir oyun" olarak nitelenen "Aşk Bu Mu?" adlı oyun, izleyicilerin beğenisini kazandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber