Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

"Aşk Grevi" adlı oyun izleyiciyle buluşuyor

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Kent Konseyi Tiyatro Çalışma Grubu'nun hazırladığı "Aşk Grevi" isimli tiyatro oyunu izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Savaş Aykılıç'ın yazdığı, Cemalettin...

'Aşk Grevi' adlı oyun izleyiciyle buluşuyor

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Kent Konseyi Tiyatro Çalışma Grubu'nun hazırladığı "Aşk Grevi" isimli tiyatro oyunu izleyici ile buluşmaya devam ediyor. 

Savaş Aykılıç'ın yazdığı, Cemalettin Güzelbaba'nın yönetmenliğini üstlendiği oyun son olarak Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde sahnelendi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çok sayıda sanatsever tarafından yoğun ilgiyle takip edilen oyun, izleyicilere kahkaha dolu dakikalar yaşattı.

Dünya tarihinin en önemli sorunları arasında yer alan savaşlar ve sonuçlarının mizahi bir anlatımla sahnelendiği oyunda, kadınların barışa olan katkısı çarpıcı bir şekilde anlatılıyor. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber