Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Askeri gemiler Fethiye'de halkın ziyaretine açıldı

TCG Doğan, TCG Yıldız ve TCG Karayel hücumbotları ile TCG Gemlik fırkateyni vatandaşlar tarafından ziyaret edildi

Askeri gemiler Fethiye'de halkın ziyaretine açıldı

MUĞLA (AA) - Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı kapsamında Fethiye'ye gelen askeri gemiler, halkın ziyaretine açıldı.

Ege Denizi'nde Şehit Topçu Er Murat Kaya taktik eğitimine katılan TCG Doğan, TCG Yıldız ve TCG Karayel hücumbotları ile TCG Gemlik fırkateyni, sabah saatlerinde Fethiye Limanı'na demirledi.

Gruplar halinde gemilere alınan ziyaretçilere, askerler eşlik etti. Konuklarını gezdiren görevli askerler, gemiler hakkında bilgi verdi. Gemilere ve içerisindeki silahlara çocuklar ve gençler büyük ilgi gösterdi.

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, gemi komutanlarının daveti üzerine, askeri görevliler ile yemek yediklerini söyledi.

 Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı dolayısıyla ilçeye gelen askeri gemilerin vatandaşlar tarafından ziyaret edilmesinin önemine değinen Şahin, Deniz Kuvvetlerinin sahip olduğu gemi ve silahları yakından görmenin heyecan ve gurur verici olduğunu dile getirdi.

Askeri gemilerin yarın da ziyarete açık olacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber